Παναθηναϊκός κατά διαιτησίας στο βόλεϊ

Παναθηναϊκός κατά διαιτησίας στο βόλεϊ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισοδιακή ήταν η 13η αγωνιστική στην Α1 βόλεϊ. Στο Μετς, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές της Νίκης Αιγινιακού, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο τάι μπρέικ. Οι «πράσινοι» έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία, εκδίδοντας καυστική ανακοίνωση στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων: «Οταν το ΤΑΠ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, ξέραμε καλά ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσβατος. Είναι προφανές, όμως, ότι κάποιοι στο ελληνικό βόλεϊ δεν θέλουν τον Παναθηναϊκό στην Α1. Το ποτήρι ξεχείλισε. Ο άνθρωπος (σ.σ. αναφορά σε έναν από τους διαιτητές της αναμέτρησης Γεωργουλέα, Ονόπα) που τα σφυρίγματά του μας απέκλεισαν δύο χρονιές από το Κύπελλο, τώρα με πρωτοφανείς αποφάσεις στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύουμε ότι έκανε απλώς ανθρώπινα λάθη. Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι βρήκαν ευκαιρία να μας τελειώσουν… Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην τα καταφέρουν».

• Ευχάριστα είναι τα νέα από το νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται ο Βραζιλιάνος ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς Ιγκόρ Σοάρες ντε Σόουζα, που έχασε τις αισθήσεις του στο 8-12 του 5ου σετ στον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Στον αθλητή διαπιστώθηκαν συμπτώματα υπερκόπωσης και κρίθηκε η παραμονή του στο νοσοκομείο.

• Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής: Εθνικός Αλεξ. – Ολυμπιακός 1-3, Ηρακλής Χ. – Κηφισιά 2-3, Φοίνικας – Ηρακλής 3-0, ΠΑΟ – Νίκη Αιγινίου 2-3, ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή 3-0, Εθνικός Π. – Παμβοχαϊκός 0-3. Στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός προηγείται με 39 β. έναντι του ΠΑΟΚ με 29 (κι έναν αγώνα λιγότερο), ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με 9 β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή