Πιέζει η Αντερλεχτ για τον Βράνιες

Πιέζει η Αντερλεχτ για τον Βράνιες

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόταση της Αντερλεχτ για την απόκτηση του Ογκνιεν Βράνιες απορρίφθηκε τη Δευτέρα από την ΑΕΚ, ωστόσο η αίσθηση που υπάρχει στους «κιτρινόμαυρους» είναι πως η βελγική ομάδα θα επανέλθει με βελτιωμένους όρους.

Η πρόταση αφορούσε σε εξάμηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ως προς τον εξάμηνο δανεισμό, η Αντερλεχτ πρόσφερε περίπου 250.000 ευρώ και σε περίπτωση που ο Βράνιες συμμετείχε σε 9 αγώνες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα κατέβαλε στην ΑΕΚ 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Η στάση τής ΑΕΚ σε μια νέα τέτοιου είδους πρόταση θα παραμείνει αρνητική, ωστόσο μια προσφορά για άμεση αγορά του ποδοσφαιριστή θα εξεταστεί.

Την παραμονή του στην ΑΕΚ προανήγγειλε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο Αντρέ Σιμόες, γράφοντας «εδώ θα μείνω», ως λεζάντα σε μια φωτογραφία που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ενωσης.

Η Βαλένθια που ενδιαφερόταν για τον Πορτογάλο παίκτη του «Δικεφάλου» απέκτησε αμυντικό μέσο και ο Σιμόες που έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην εξέλιξη της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

• Το υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων παρουσίασε η ΑΕΚ μέσω της ιστοσελίδας της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή