Χιμένεθ: «Να σας παρουσιάσω τον νέο παίκτη μας, Ογκνιεν Βράνιες»

Χιμένεθ: «Να σας παρουσιάσω τον νέο παίκτη μας, Ογκνιεν Βράνιες»

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κατευνάσει τα πνεύματα στην ΑΕΚ βρήκε ο Μανόλο Χιμένεθ, που διέκοψε την πρωινή προπόνηση στην προθέρμανση, λέγοντας προς τους ποδοσφαιριστές: «Παιδιά, σας ζητώ συγγνώμη. Ξέχασα να σας παρουσιάσω τον νέο μας παίκτη. Είναι ο Ογκνιεν Βράνιες και είναι μαζί μας για να μας βοηθήσει», ανέφερε ο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένου και του Βόσνιου, ξέσπασαν σε γέλια.

Το θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες θεωρείται λήξαν και η στάση του Βράνιες θα καθορίσει τις ισορροπίες της Ενωσης, αρχής γενομένης από τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΛ, που ανοίγει τις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις του άμεσου μέλλοντος.

Η ΑΕΚ βγήκε αναμφίβολα κερδισμένη από την τελική έκβαση του θέματος, δεδομένου πως το πρόβλημα «έσβησε» γρήγορα και έδειξε πως η διοίκηση έχει πυγμή και αποφασιστικότητα, ενόψει των στόχων του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και των ευρωπαϊκών αγώνων.

Η ενδεκάδα του σαββατιάτικου αγώνα είναι «γρίφος» για τον Χιμένεθ, καθώς ο Τσιγκρίνσκι έχει γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι αμφίβολη. Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Χιμένεθ τόνισε πως έχει καταλήξει στον σχηματισμό αλλά όχι στα πρόσωπα. Η συμμετοχή του Τσιγκρίνσκι, θα κρίνει και τα συνολικά πλάνα της αμυντικής γραμμής της Ενωσης για έναν δύσκολο αγώνα, στον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Οχι μόνον για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για να αφήσει πίσω της και ουσιαστικά το θέμα του Βράνιες.

Ο Χιμένεθ, σε χθεσινές δηλώσεις του στη NOVA, υπεραμύνθηκε της ομάδας του και στάθηκε στο γεγονός πως παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών υπάρχει αγωνιστική συνέχεια και αποτελεσματικότητα.

Σε ερώτηση για το αν επηρεάζεται η ομάδα από την υπόθεση Βράνιες, ο Κώστας Γαλανόπουλος που επίσης μίλησε στη NOVA τόνισε πως «το κλίμα δεν χαλάει».

Σημαντική παράμετρος του αγώνα με την ΑΕΛ είναι και η διαχείριση, καθώς το πρώτο εκ των τριών ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπεται την προσεχή Τετάρτη.

• Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Βινίσιους Ντε Φρέιτας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή