Προβάδισμα Πανιωνίου, δεν τα παρατάει η Λαμία

Προβάδισμα Πανιωνίου, δεν τα παρατάει η Λαμία

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια επίθεση βγαλμένη, θαρρείς, από το play station χάρισε στον Πανιώνιο ένα υπέροχο γκολ με το οποίο νίκησε 1-0 τη Λαμία στη Ν. Σμύρνη, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει να αγχώνουν με την εξαιρετική αμυντική λειτουργία τους την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, μια υπέροχη αντεπίθεση χωρίς να σκάσει η μπάλα κάτω έφερε τον Μασούρα σε θέση βολής απέναντι στον Μελίσσα στο 70΄ και με αυτό το απευθείας πλασέ έμελλε να κριθεί το παιχνίδι, καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Κότνικ έκανε σπουδαία διπλή απόκρουση σε σουτ του Ακόστα.

Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του ρυθμού, όχι όμως πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καλά στημένη αμυντικά και δεν ρίσκαρε πολλά στην επίθεση. «Το γκολ ήλθε με μια εξαιρετική συνεργασία και σκόρερ ένα παιδί που έχει λαμπρό μέλλον», τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον Γιώργο Κόλτση, συνεργάτη του Μπάμπη Τεννέ, να απαντά: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μια πρόκριση στα ημιτελικά θα είναι μεγάλο γεγονός για τη Λαμία. Θα κάνουμε στην έδρα μας ό,τι μπορούμε για να την πετύχουμε».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (91΄ Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46΄ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71΄ Σαββίδης), Ντουρμισάι.

ΛΑΜΙΑ: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Κουτρομάνος (36΄ Καραγιάννης), Τσούκαλος (51΄ Βάντερσον), Ακόστα (80΄ Μπουλούλης), Μπούντνικ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή