Το θέμα Βράνιες κυριαρχεί μετά το ντέρμπι

Το θέμα Βράνιες κυριαρχεί μετά το ντέρμπι

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη βρίσκει σε διαφορετική κατάσταση ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στην Ενωση υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και για τους ανθρώπους της προέχουν τα δύο ματς πρωταθλήματος που προηγούνται της ρεβάνς, με τη Λαμία το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό στις 4 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη. Οι δύο νίκες είναι μονόδρομος για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Ωστόσο, ο Βράνιες δημιούργησε ένα ακόμη πρόβλημα στην ΑΕΚ, αντιδρώντας στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την ενδεκάδα χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν το δικό του όνομα. Ο Βόσνιος στόπερ έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής και τη θέση του στη 18άδα πήρε ο Ερικ Μοράν. Πριν από την έναρξή της χθεσινής προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε στον ποδοσφαιριστή ότι έκανε ακόμη ένα μεγάλο λάθος και θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. «Παραδέχομαι πως έκανα λάθος, αλλά δεν ζητάω συγγνώμη…», φέρεται να είπε ο Βράνιες, ο οποίος προπονήθηκε μόνος του με απόφαση του Χιμένεθ. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί η κατάληξη της υπόθεσης.

Στον Ολυμπιακό, η διαχείριση του δυναμικού της ομάδας του ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, προέκυψε ξεκάθαρα από τις επιλογές του Οσκαρ Γκαρθία. Προτίμησε να κρατήσει εκτός δράσης τους Ενγκλες, Ταχτσίδη, Πάρντο, Ανσαριφάρντ και να χρησιμοποιήσει τον Μιραλάς μονάχα σε ένα διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, προκειμένου να τους έχει όλους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Από τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα με την ΑΕΚ, προκύπτει και ιεράρχηση προτεραιοτήτων από τον Γκαρθία. Ξέρει πως το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού. Παράλληλα, το τελικό 0-0 του προημιτελικού του Φαλήρου είναι ξεκάθαρο πως αφήνει περιθώρια πρόκρισης στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στις 7 Φεβρουαρίου.

Τα ευχάριστα νέα από την προπόνηση σχετίζονται με τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος γυμνάζεται κανονικά τις τρεις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο το μεσημέρι. Από τις αρχές του μήνα ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδας. Την ίδια ώρα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για να είναι ετοιμοπόλεμος ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Πειραιά έχει εξασφαλίσει 2.500 εισιτήρια προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών της στο ματς της Τρίπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή