Ποδόσφαιρο: Κρίσιμες αποστολές

Ποδόσφαιρο: Κρίσιμες αποστολές

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… διάλειμμα της εβδομάδας που φεύγει, με τους αγώνες Κυπέλλου, άφησε «ανοικτούς» λογαριασμούς για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση, όπως και η Λάρισα, ενώ ο Πανιώνιος έβαλε τις βάσεις για την τετράδα του θεσμού των εκπλήξεων.

Από σήμερα μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, εκεί όπου η ΑΕΚ ελπίζει πως θα «καθαρίσει» εύκολα τη Λαμία απόψε, για να εκμεταλλευθεί τυχόν στραβοπάτημα των «ερυθρολεύκων» και του «Δικεφάλου του Βορρά», ώστε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Ο πρωτοπόρος έχει αύριο δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη. Ο τοπικός Αστέρας είναι πολύ βελτιωμένος, σε σχέση με την αρχή της περιόδου, αν και πάντα αποτελούσε ένα υψηλό εμπόδιο για τους πρωταθλητές. Κάτι που φάνηκε να γνωρίζει και ο προπονητής τους, ο Οσκαρ Γκαρσία, που «κράτησε» εκτός ενδεκάδας τους Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Ταχτσίδη στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός αποκάλυψε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα. Και για να μείνει στην τροχιά του, πρέπει να περάσει από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ειδικά, μάλιστα, όταν πλησιάζουν τα ντέρμπι με ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο τελευταίος κρατάει απόρθητο το «κάστρο» της έδρας του, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει και το σερί μακριά από αυτήν. Οι νίκες σε Ξάνθη και Κέρκυρα ήταν ενδείξεις. Χρειάζεται πλέον και αποδείξεις. Αν τις… βρει, τότε θα ελπίζει βάσιμα, πως θα μπορέσει να ικανοποιήσει τον διακαή πόθο 33 χρόνων, οπαδών και συλλόγου, που είναι η κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή