Ποδόσφαιρο: Κορυφώνεται η αγωνία για την άνοδο

Ποδόσφαιρο: Κορυφώνεται η αγωνία για την άνοδο

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ θα αναζητήσει σήμερα ο Αρης στην Ημαθία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βέροια. Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε χθες, με τον Δημήτρη Σπανό να γνωστοποιεί την αποστολή για το ταξίδι στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Πλατέλλας αλλά και οι Νέτο, Τσουμάνης και Ανάκογλου. Συνοπτικά στη διάθεση του τεχνικού του Αρη είναι οι Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και η Παναχαϊκή, η οποία αντιμετωπίζει στη Λακωνία τη Σπάρτη. Στόχος των «Πατρινών» είναι το «διπλό» στην προσπάθεια που κάνουν για επιστροφή στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Παναχαϊκή έχει εξασφαλίσει 150 εισιτήρια στη θύρα 8 του Δημοτικού Σταδίου της Σπάρτης, προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί οι οπαδοί της που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας παίζουν εκτός έδρας με τον Αιγινιακό.

Συνοπτικά οι σημερινοί αγώνες της 15ης αγωνιστικής: 15.00 Απόλλων Καλαμαριάς – Κισσαμικός, Αιγινιακός – Τρίκαλα, Παναιγιάλειος – Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα, Πανσερραϊκός – Εργοτέλης, Σπάρτη – Παναχαϊκή, 17.00 Βέροια – Αρης. Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί αύριο στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι ο ΟΦΗ και η Α.Ε. Καραϊσκάκης Αρτας. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, καθώς μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής, απέχουν έξι και πέντε βαθμούς από τον Αρη και την Παναχαϊκή αντίστοιχα, που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Υπενθυμίζουμε πως την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εξασφαλίζουν οι δύο πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα. Η σέντρα στον αυριανό αγώνα του Ηρακλείου θα γίνει στις 15.00.

Η βαθμολογία: Αρης 33, Παναχαϊκή 32, ΟΦΗ 27, Τρίκαλα 23, Κισσαμικός 21, Σπάρτη 21, Δόξα Δράμας 18, Α.Ε. Καραϊσκάκης Αρτας 18, Απόλλων Πόντου 18, Αναγέννηση Καρδίτσας 18, Απόλλων Λάρισας 16, Βέροια 14, Αιγινιακός 14, Καλλιθέα 12, Πανσερραϊκός 12, Παναιγιάλειος 10, Εργοτέλης 10, Αχαρναϊκός (έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή