«Επαιξαν» αλλά διαψεύσθηκαν Ντεουλοφέου και Νασρί

«Επαιξαν» αλλά διαψεύσθηκαν Ντεουλοφέου και Νασρί

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διάψευση περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου της Μπαρτσελόνα που κατέληξε στη Γουότφορντ, όπως και του Νασρί ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αντάλιασπορ, προχώρησε χθες βράδυ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, διευκρίνισε πως έως και την τελευταία ώρα θα γίνουν προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το όνομα του Νασρί επανέφεραν μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας επρόκειτο να συναντηθούν χθες με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να εξετάσουν την πιθανότητα συνεργασίας. Κατά το παρελθόν, ο Νασρί έχει αγωνιστεί στη Μαρσέιγ, στην Αρσεναλ, στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και στη Σεβίλλη, ενώ το καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό της Αντάλιασπορ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Παράλληλα, χθες λύθηκε το συμβόλαιο του Μίλιτς, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Φιορεντίνα προκειμένου να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μεχντί Καρσελά κατέληξε στη Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού. Οι Βέλγοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα δικαιώματά του το καλοκαίρι. Χθες, η Μπράγκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας και η Παρτιζάν του Σάσα Ζντιέλαρ, κλείνοντας το τυπικό σκέλος των μεταγραφών τους. Χθες, ο Εμενίκε έκλεισε στη Λας Πάλμας και η Μπράγκα απέκτησε τα δικαιώματα του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού, ενώ η Παρτίζαν πήρε δανεικό τον νεαρό αμυντικό μέσο, έχοντας το δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι.

• Για μία ακόμη χρονιά, ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 με αιμοδοσία που θα γίνει το Σάββατο στο Μουσείο των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκη. Θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 το απόγευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή