Παναθηναϊκός: Τονωτική επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Τονωτική επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενεση ψυχολογίας αποδείχθηκε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η απόφαση του Δημήτρη Κουρμπέλη να αρνηθεί την εξαιρετική από οικονομικής πλευράς και προοπτικής πρόταση του ΠΑΟΚ, για να παραμείνει υπό αντίξοες συνθήκες στην ομάδα που τον τίμησε με το περιβραχιόνιο μόλις στα 24 του χρόνια, παρά τη μικρή χρονικά παρουσία του σ’ αυτήν. Η απόφαση του αρχηγού να μην αποδεχθεί πρόταση άλλης ελληνικής ομάδας παρά μόνο ξένης, έφερε χθες το απόγευμα περισσότερους από 100 οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Κορωπί με διάθεση να τον επιβραβεύσουν ηθικά, αλλά και για να στηρίξουν όλα τα μέλη της ομάδας, ποδοσφαιριστές και απλούς εργαζομένους, που παλεύουν καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Οι οπαδοί προσέγγισαν πρώτα τους φροντιστές και τους ευχαρίστησαν για τη βοήθεια που προσφέρουν όντας απλήρωτοι εδώ και καιρό, ενώ μίλησαν και στους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι εκτιμούν τη στάση τους και τον σεβασμό που έχουν δείξει στον Παναθηναϊκό. Με πολύ θερμά λόγια μίλησαν και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους και τους ζήτησε να παραμείνουν δίπλα τους σε όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος αυτής της δύσκολης περιόδου. Με το ίδιο πνεύμα μίλησαν σε παίκτες, προπονητικό τιμ και εργαζόμενους ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, εκπροσωπώντας τη διοίκηση της ΠΑΕ στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ευχαρίστησαν τους πάντες για την υπομονή τους και τόνισαν ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα, δείχνοντας αισιόδοξοι ότι όλα θα είναι καλύτερα την επόμενη περίοδο. Αυτές οι εικόνες ήταν μια καλή ένεση ηθικού και για τους δύο νεοφερμένους στο Κορωπί.

Μυστακίδης και Κάτσε έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τον Παναθηναϊκό και έζησαν από κοντά το σκηνικό της επίσκεψης των οπαδών και το αισιόδοξο μήνυμα της διοίκησης. Και οι δύο μπήκαν αμέσως στο κανονικό πρόγραμμα και έδειξαν έτοιμοι να παίξουν εάν το αποφασίσει ο Ουζουνίδης, διαλέγοντας ο μεν Μυστακίδης το Νο 9 και ο Κάτσε το Νο 5. Οι ενοχλήσεις που έχουν οι Αλτμαν και Τζανδάρης στους προσαγωγούς ίσως τους κρατήσουν αμφότερους εκτός πλάνων στο αυριανό (19.30) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, γεγονός που ενδέχεται να δώσει την ευκαιρία στους δύο νεοφερμένους να βουτήξουν αμέσως στα βαθιά.

«Ο αρχηγός δεν θα μπορούσε να αφήσει τώρα το καράβι» ήταν η ανάρτηση του Αντονί Μουνιέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας ότι εκτός από τον προπονητή και τους οπαδούς, εκτίμησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού την απόφαση του Κουρμπέλη να παραμείνει στην ομάδα. Εάν όμως δεν προχωρήσει η εκτός μεταγραφικής περιόδου απόκτησή του από τη Σαμπντόρια, όπως «υποσχέθηκε» ο μάνατζέρ του, η απόφαση αυτή θα αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι, μιας και τα χρήματα από τη μεταγραφή του είναι απαραίτητα για να τακτοποιηθούν πολλές από τις άμεσες υποχρεώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή