Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ενωση

Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ενωση

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιχειρήσει να πορευθεί ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι του Καραϊσκάκη με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη την περασμένη Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν από την κορυφή και πλέον δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες στην κούρσα του τίτλου.

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Ελαμπντελαουί ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι Ενγκελς, Σισέ και Μποτία διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Ταχτσίδης, Ρομαό και Οτζίτζα αυτές των αμυντικών μέσων στο σύστημα 4-2-3-1 που αναμένεται να επαναφέρει ο Γκαρθία. Οι Φορτούνης, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ θα παίξουν από την αρχή. Οι Μάριν, Πάρντο «φλερτάρουν» τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

• Με επιστολή του προς όλα τα αρμόδια όργανα αλλά και την UEFA, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε την αντικατάσταση τόσο του πρώτου διαιτητή (Παπαπέτρου) όσο και του 4ου (Σιδηρόπουλου) του ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενες σκόπιμες κακές διαιτησίες. Επιπλέον, ανέφερε πως σε περίπτωση κατά την οποία η ΕΠΟ δεν προχωρήσει σε αντικατάσταση των δύο, θα πρέπει να αναλάβει η ίδια η UEFA την υπόθεση. «Στην περίπτωση κατά την οποία παρά τις παρούσες – και πολλές αιτήσεις μας, ο πρόεδρος της ΚΕΔ της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν απαντήσουν στην παρούσα επιστολή, αντικαθιστώντας τους προαναφερθέντες διαιτητές, μέσα σε 24 ώρες, τότε αιτούμεθα από την UEFA και το αρμόδιο τμήμα, να αναλάβουν δράση άμεσα και να παρέμβουν, ώστε να αντιμετωπίσουν το σκανδαλώδες και διεφθαρμένο σύστημα», τονίζει ο κ. Θεοδωρίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή