5ο Αttika Run & Fun Grand Prix – A’ Aγώνας Μαρούσι

5ο Αttika Run & Fun Grand Prix – A’ Aγώνας Μαρούσι

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Μαρούσι κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο Α’ Αγώνας του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN με πρωτεύοντα δρομέα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ διεξήχθη στο Μαρούσι ο Α’ Αγώνας του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, στο οποίο έλαβαν μέρος εκατοντάδες δρομείς στα 5 και 10 χλμ Ανδρών – Γυναικών σε μια διαδρομή άριστα ασφαλισμένη από την Τροχαία Κηφισίας η οποία έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Δημητρακόπουλο και αξιωματικούς άνδρες της τροχαίας όπως επίσης και 14 μοτοσικλετιστές της V-STROM Greek Riders με τον κ. Μπακογιάννη επικεφαλής και γενικό συντονιστή την ομάδα ασφαλείας και γενικού σχεδιασμού της FEEL GOOD Sports.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης έδωσε το καλό παράδειγμα για ΕΥΖΩΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ και έτρεξε στα 5 χλμ όπως επίσης και  ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ.  Παναγιώτης Αγγελόπουλος που έτρεξε κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (5χλμ).

Επίσης έλαβε μέρος με πολυπληθή ομάδα η MARATHON TEAM της Μαρίας Πολύζου που έκανε και τις απονομές στα παιδιά του 1χλμ. Απονομές έκανε επίσης ο Πρόεδρος του ΚΕΔΑ Αμαρουσίου κ. Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης, ο κ. Κών/νος Κουτσούκος, Πρόεδρος ΓΣ. Αμαρουσίου  και ο παλιός πρωταθλητής των 1.500 μέτρων και προπονητής της GR.RUNNERS  κ. Σπήλιος Ζαχαρόπουλος στα 10 χλμ γυναικών.

Οι τρεις πρώτοι  νικητές στα 10 και 5 χλμ Ανδρών/ Γυναικών και 1 χλμ Παιδιών

10 χλμ Ανδρών

1. ΠΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ 0:37:20

2. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 0:37:21

3.ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ 0:41:53

10 χλμ Γυναικών

1. ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗ 0:47:40

2. TATIANA IVANOUSKAYA 0:48:28

3. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ 0:48:40

5 χλμ Ανδρών

1. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 0:16:27

2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΚΕΡΗΣ 0:18:24

3. ΣΑΤΤΟΝ ΧΕΝΡΙ 0:18:40

5 χλμ Γυναικών

1. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΑΣΙΛΟΥ 0:22:26

2. ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΟΥ 0:22:42

3. LINDA LAUBERN 0:23:34

1 χλμ Παιδιών

Αγόρια

1. ΑΡΗΣ ΚΟΥΖΕΛΗΣ

2. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΑΡΗΣ ΠΡΩΙΤΣΑΚΗΣ

Κορίτσια

1. ΜΑΡΙΑ ΕΞΑΡΧΟΥ

2. ΕΛΛΗ ΜΙΤΖΑ

3. ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΝΗ

Ραντεβού στο Δήμο Λυκόβρυσης / Πεύκης στις 25.2 στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης στον Β’ Αγώνα του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN

Ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους  χορηγούς μας AMSTEL Free (μπύρες χωρίς αλκοόλ), την ΒΙΚΟΣ φυσικά μεταλλικά νερά που διέθεσε άφθονα νερά για τους δρομείς, πορτοκαλάδες για τα παιδιά, Τ-Shirts με το σλόγκαν “ Απ΄ την πηγή κι απ’ την καρδιά”  για όλους τους εθελοντές, τεχνικά Τ-Shirts για όλους τους νικητές , στολές για το προσωπικό της FEEL GOOD Sports, την 361° αθλητική εταιρεία (παπούτσια για τους νικητές), το METROPOLITAN HOSPITAL ασθενοφόρο και διασώστες και τους χορηγούς επικοινωνίας μας ACTION 24 και (Sports Live Αντώνης Κατσαρός), την Καθημερινή, την ΕΡΑ Sport (Φάνης Σκύφτας, Μάκης Τσίρλος), το Running News.gr και το περιοδικό ΙRUN.

Ευχαριστούμε θερμά την PHOTO ACTION.gr που είχε την επιμέλεια της φωτογράφισης του αγώνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή