Αποψη: Το ποδόσφαιρο στον τοίχο

Αποψη: Το ποδόσφαιρο στον τοίχο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον αυριανό αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, μπαίνουμε αγωνιστικά στην τελική ευθεία του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Εξωαγωνιστικά οι δύο αντίπαλοι έχουν ξεκινήσει ήδη τον επικοινωνιακό τους αγώνα με ανακοινώσεις… πολεμικού περιεχομένου. Το ρεζιλίκι μας ήδη έχει φτάσει μέχρι και τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, οι οποίες, πιθανότατα να στείλουν και άλλους επιτηρητές…

Αυτό καθαυτό το παιχνίδι είναι «χωρίς αύριο» και για τους δύο. Επιπλέον, η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί κανένα, αφού η διαφορά από τον ΠΑΟΚ θα αυξηθεί για αμφότερους. Ενας ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί νωρίτερα στα Γιάννενα, όπου αναμένεται να κατακλυστούν από τους οπαδούς του, μετατρέποντας το γήπεδο σε Τούμπα. Επομένως, εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να πάρει το τρίποντο. Εξάλλου, τελευταίως, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου θα περιμένει στη συνέχεια τους δύο αντιπάλους του για τον τίτλο.

Αγωνιστικά, οι δύο αυριανοί μονομάχοι του ντέρμπι δεν έχουν να κρύψουν κάτι ο ένας από τον άλλο. Το ματς είναι διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου, αφού ο γηπεδούχος δεν θα έχει το άγχος να μην δεχθεί ένα γκολ, ενώ η φιλοξενούμενη αναμένεται να ποντάρει πάλι στις αντεπιθέσεις. Παιχνίδι κατοχής θα γίνει πάλι από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά με περισσότερο ρίσκο.

Οσο για τη διαιτησία: Αυτή ούτως ή άλλως έχει κριθεί εκ των προτέρων… Οι όποιες αναμενόμενες διαμαρτυρίες, δηλώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν για τους επερχόμενους αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή