Νέο μοντέλο διοίκησης στον Παναθηναϊκό

Νέο μοντέλο διοίκησης στον Παναθηναϊκό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πιο διευρυμένο μοντέλο διοίκησης θα πορευθεί το επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός, μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να λήξει η θητεία του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαου Τουμαζάτου. Τα τρέχοντα θέματα θα τα διαχειρίζεται στο εξής μια τετραμελής επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος Στράτος Σωπήλης, ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Στάμου και ο οικονομικός σύμβουλος Αντρέας Σφυρής, ο οποίος αναβαθμίζεται.

Πρώτο «αγκάθι» για την επιτροπή είναι ο τρόπος διαχείρισης των λιγοστών εσόδων από τις πωλήσεις παικτών. Τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά και πρέπει να μοιραστούν τα διαθέσιμα χρήματα σε πάσης φύσεως πιστωτές, εν ενεργεία παίκτες και εργαζομένους στην ομάδα. Το πρώτο «αγκάθι» έρχεται σήμερα με την εκδίκαση της προσφυγής των Τελάντερ και Ταυλαρίδη, χωρίς πλέον άλλα περιθώρια για αναβολές. Ακολουθούν αύριο οι προσφυγές των Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο, με ζητούμενο να τους μοιραστεί ένα ικανοποιητικό ποσό για να είναι πιο συνεργάσιμοι σε πρόταση για νέο και μακροχρόνιο διακανονισμό.

Εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση και απαιτήσουν τις ληξιπρόθεσμες δόσεις, δεν θα υπάρξουν πολλά χρήματα διαθέσιμα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ και οι εν ενεργεία παίκτες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, τα χρήματα λιγότερα απ’ όσα απαιτούνται για «καθαρή λύση» και θα χρειαστεί να βρεθεί η χρυσή τομή για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός περισσότερο χρόνο, υπό τον φόβο αφαίρεσης βαθμών και νέων προσφυγών.

• Θλάση β΄ βαθμού στον δεξιό δικέφαλο υπέστη ο Κουρμπέλης και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

• Αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού από την αγορά των ελεύθερων παικτών για τον 29χρονο Ιρλανδό επιθετικό Αντριου Στόουκς, ο οποίος πέτυχε στο πρώτο μισό της περιόδου 7 γκολ σε 18 ματς με τη Χιμπέρνιαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή