Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή με Ταυλαρίδη και Τελάντερ

Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή με Ταυλαρίδη και Τελάντερ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντάσεις και ενστάσεις από την πλευρά του Ταυλαρίδη, αλλά και κατανόηση από τον Τελάντερ, οδηγήθηκε σε νέα αναβολή για τις 21 Φεβρουαρίου η εκδίκαση των προσφυγών τους, σε μια προσπάθεια του δικαστηρίου να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο ο Παναθηναϊκός για να τακτοποιήσει τις οφειλές του. Ενώ ο δικηγόρος του Δανού αποδέχθηκε την αναβολή με το επιχείρημα ότι διαπίστωσε καλή διάθεση από τους «πράσινους», ο συνήγορος του Ταυλαρίδη αντέδρασε με το επιχείρημα ότι «τον επόμενο μήνα μπορεί να μην υπάρχει Παναθηναϊκός» και ζήτησε την εξαίρεση του προέδρου του δικαστηρίου λόγω μεροληψίας.

«Ο πελάτης σας έχει εισπράξει 486.000 ευρώ συν την εφορία. Από τις 97.000 της οφειλής, του δίνουμε τώρα 45.000 και ζητάμε πίστωση χρόνου για τα υπόλοιπα. Θέλει να μας ρίξει για 52.000 ευρώ;», ήταν η θέση της ομάδας, με την επίκληση του παραδείγματος αγγλικής ομάδας (Νιούκαστλ για τον Αμπέντ) που δέχθηκε τριετές «πάγωμα» της οφειλής 600.000 ευρώ. Σήμερα παίρνουν σειρά οι προσφυγές των Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο, με τους δύο πρώτους να έχουν καταθέσει και νέα προσφυγή για το διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη. Δικηγόρος του Παναθηναϊκού ήταν ο κ. Παπαντωνίου, καθώς η Αθηνά Μπαλωμένου αποχώρησε από την ΠΑΕ με δική της επιθυμία.

• Ο Τζανδάρης έκανε ατομικό και λογικά θα είναι εκτός πλάνων (μαζί με τους Κουρμπέλη, Μολίνς, Μουνιέ, Λουτσιάνο) στον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στον οποίο η αστυνομία απαγόρευσε την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή