Ποδόσφαιρο: Και τώρα οι δυο τους

Ποδόσφαιρο: Και τώρα οι δυο τους

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «υπόθεση Δικεφάλων» φαίνεται πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια ο τίτλος του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ετσι όπως διαμορφώθηκε η βαθμολογία και με μία ανάγνωση του προγράμματος έως τη λήξη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπαίνουν στην ευθεία για το τελικό σπριντ.

Οσο για τον Ολυμπιακό, πλήρωσε τις μεταγραφικές επιλογές του καλοκαιριού, σε παίκτες και προπονητές. Στην εξίσωση, αντικαταστήστε τον «άγνωστο Χ» με ορισμένα διαιτητικά λάθη εις βάρος του, για να βγει το αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο πως και στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ ηττήθηκε με ανατροπή. Κάτι που δείχνει απειρία και έλλειψη ποιότητας των παικτών του. Οσο για το τόσο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, υπήρξαν «πειράματα» από τον Ισπανό προπονητή του. Οπως ακριβώς και στο Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ, πλέον, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα έπειτα από τριάντα τρία χρόνια. Πιστεύω πως δεν θα του ξεφύγει. Υποδεχόμενος ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, μπορεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά.

Η ΑΕΚ νομίζω πως θα είναι ευχαριστημένη με τη δεύτερη θέση. Η «ολική επιστροφή» της μπορεί να πάει πίσω μία περίοδο, όμως δείχνει να βαδίζει με σταθερά βήματα. Εξάλλου, αύριο διεκδικεί την είσοδό της στους «4» του Κυπέλλου, ενώ παραμένει ακόμα σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Οσο για τον Ολυμπιακό, πιστεύω πως το φετινό πάθημα πρέπει να γίνει… μάθημα στη διοίκησή του. Η οποία, αν προσπαθήσει να καλυφθεί πίσω από το «δέντρο» της διαιτησίας, θα χάσει το δάσος. Κι αυτό είναι ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές ισάξιους με εκείνους που είχε πριν από μερικά χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή