ΠΑΟΚ: Προφυλάσσει Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Προφυλάσσει Πρίγιοβιτς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ασφάλεια που προσφέρει το «καθαρό» 2-0 από τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα, ο Λουτσέσκου προτίμησε να μην πάρει το ρίσκο της συμμετοχής του Πρίγιοβιτς στην αποψινή (19.30) ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με ορίζοντα την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Σέρβος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ουρολογικής φύσης και κρίθηκε προτιμότερο να μην ταλαιπωρηθεί ακολουθώντας την αποστολή, καθώς δεν υπάρχει άμεση πίεση. Αντίθετα, ο Μουλέν βρίσκεται για πρώτη φορά στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Στην αποστολή και πιθανώς στην ενδεκάδα θα είναι ξανά ο Αζεβέδο, ο οποίος μέρα με τη μέρα δείχνει να προσαρμόζεται καλύτερα. Πέρα από τον Πρίγιοβιτς, εκτός πλάνων είναι μόνο ο Ελ Καντουρί, ο οποίος πήρε άδεια να μεταβεί για προσωπικούς λόγους στην Ιταλία. Εκεί θα ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του σε ειδικό κέντρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή