Πειστική πρόκριση ΠΑΟΚ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε την τετράδα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι και μαζί με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Πανιώνιο θα συμμετάσχει στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι με 2-0.

Εντύπωση για το χιουμοριστικό της περιεχόμενο προκάλεσε η ύπαρξη μιας γιγαντιαίας σημαίας επόπτη διαιτητή στην κερκίδα των φανατικών φίλων του Ατρομήτου, που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για το γκολ οφσάιντ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στην πρώτη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων πριν από 15 ημέρες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ατρόμητος είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίωρο, χωρίς να μπορέσει να σκοράρει. Μία σε σουτ του Μπουσουλάτζιτς στο 22΄ και μία με τον Ντιγκινί στο 26΄που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πλασάροντας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που ουσιαστικά οριστικοποίησε την πρόκριση της ομάδας, με υπέροχη συνεργασία των Κουλούρη και Σάχοφ και ψύχραιμο πλασέ του Ουκρανού στο 31ο λεπτό.

Με δύο αλλαγές στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος βελτίωσε την απόδοσή του και ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά του Βασιλακάκη στο 54΄, ενώ οι Περιστεριώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία και με τον Κωτσόπουλο στο 65΄, εκμεταλλευόμενοι τη χαλάρωση του ΠΑΟΚ. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Κάνιας με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-2 και ο ΠΑΟΚ ανέκτησε το προβάδισμα σβήνοντας τις ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης του Ατρομήτου. Ο Κουλούρης στο 79΄ σκόραρε για το 1-3 σφραγίζοντας και τη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσουλάτζιτς, Νάτσος (73΄ Κυριακίδης), Μπρούνο, Ντιγκινί (46΄ Κωτσόπουλος), Ντάουντα (46΄ Βασιλακάκης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέντο, Κάνιας, Σάχοφ (74΄ Μουλέν), Πέλκας (61΄ Μπίσεσβαρ), Λημνιός, Μακ, Κουλούρης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή