Στο Κορωπί σήμερα ο Κωνσταντίνου

Στο Κορωπί σήμερα ο Κωνσταντίνου

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα πίεση των παικτών του Παναθηναϊκού προς τη διοίκηση φέρνει σήμερα τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί προκειμένου να τους καθησυχάσει για την καθυστέρηση στις πληρωμές και να τους ενημερώσει για το πλάνο εξόφλησης των οφειλομένων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ζητήσει λίγη πίστωση χρόνου ακόμα, επικαλούμενος κατά βάση την ασυνέπεια της Αλ Αΐν στην καταβολή μιας δόσης ύψους 750.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μπεργκ, χρήματα που είχαν προϋπολογιστεί να μοιραστούν στους παίκτες για να καλυφθεί το υπόλοιπο 60% της δόσης Οκτωβρίου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζουν ότι ακόμα κι αν πληρώσουν οι Αραβες την οφειλή τους, το ποσό αυτό δεν αρκεί για να καλύψει και τη δόση του Δεκεμβρίου που έχει ήδη «διπλώσει», γι’ αυτό και θα ζητήσουν από τον κ. Κωνσταντίνου και τα μέλη της διοίκησης που θα βρεθούν σήμερα στο Κορωπί να τους παρουσιάσουν ένα ρεαλιστικό πλάνο αποπληρωμής τους και όχι κάποιες αόριστες υποσχέσεις.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι παίκτες γνωρίζουν καλά την κατάσταση και παρά την πίεση που ασκούν, έχουν αντιδράσει ψύχραιμα μέχρι στιγμής. Αν και όλοι τους έχουν δικαίωμα προσφυγής, κανείς δεν δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει το σκοινί στα άκρα. Το κλίμα των αποδυτηρίων το μετέφερε χθες ο Τάσος Αυλωνίτης στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας ότι σ’ αυτή τη φάση, το βασικό ζητούμενο είναι μια επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση: «Υπάρχει καθυστέρηση, το έχουμε συνηθίσει, αλλά αυτό που θέλουμε είναι μια ενημέρωση. Ούτε ο Κουρμπέλης γνωρίζει, ούτε κανείς. Αυτό που μας καίει είναι η ενημέρωση. Εχουμε κάνει υπομονή και θα κάνουμε. Να μας ενημερώσουν θέλουμε ότι συμβαίνει αυτό κι αυτό. Να ενημερώσουμε και τους ξένους, οι οποίοι σκέφτονται διαφορετικά απ’ ό,τι εμείς. Το βλέπουν ψυχρά επαγγελματικά και καλά κάνουν».

Δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού έκανε και ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος έδειξε πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στον Παναθηναϊκό: «Ηλθα σε μια μεγάλη ομάδα από μια μεγάλη ομάδα. Με ξάφνιασε η υποδοχή του κόσμου. Δεν το περιμέναμε ούτε εγώ ούτε και ο Κάτσε. Ο Παναθηναϊκός μου βγάζει υγεία. Οσοι βρίσκονται εδώ δουλεύουν άκρως επαγγελματικά. Δεν έχω βρει καμία διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό που δουλεύουν χωρίς να σκέφτονται τα προβλήματα, που εγώ δεν τα έχω δει ακόμα. Υπάρχουν, όμως, γι’ αυτό και έφυγαν παίκτες. Δεν του αξίζει του Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Από τη στιγμή που όλοι εδώ δουλεύουν έτσι, θα ξαναβρεί τον δρόμο του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή