Μεγάλο ραντεβού του ελληνικού στίβου στο ΣΕΦ

Μεγάλο ραντεβού του ελληνικού στίβου στο ΣΕΦ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κορυφαία ονόματα του σύγχρονου ελληνικού κλειστού στίβου θα βρεθούν αντιμέτωπα με ταλαντούχους αθλητές της νέας γενιάς στα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο (10.00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εχουν δηλωθεί 638 άνδρες και 470 γυναίκες. Θα υπάρχουν, όμως, και σοβαρές απουσίες διότι κάποιοι από τους πρωταθλητές μας αγωνίζονται σε μίτινγκ στο εξωτερικό. Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες στο φαληρικού σταδίου δεν θα έχουν τη χαρά να δουν τον Κώστα Φιλιππίδη.

Ο πρωταθλητής στο επί κοντώ, ο οποίος είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και προχθές ισοφάρισε, στη Μαδρίτη, το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (5,85 μ.), αγωνίζεται στο Ρουέν. Ούτε η Βούλα Παπαχρήστου θα βρεθεί στο Νέο Φάληρο, καθώς θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στη Μετς της Γαλλίας.

Στο στάδιο, όμως, θα αγωνιστούν πολλοί άλλοι αθλητές μας που έχουν δοξάσει τα ελληνικά χρώματα, αλλά και παιδιά που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Στα 60 μ. θα αγωνιστούν οι Λυκούργος Τσάκωνας, Παναγιώτης Τριβυζάς, Ευθύμιος Στεργιούλης, ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60 μ. εμπ. και οι Ανδρέας Δημητράκης και Θανάσης Καλάκος στα 800 μ.

Στις 5.000 μ. βάδην αντιμέτωποι θα τεθούν οι Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Γιώργος Τζατζιμάκης, δηλαδή η παλαιά και η νέα γενιά του αγωνίσματος. Στο άλμα εις ύψος θα αγωνιστεί ο Κώστας Μπανιώτης και στη σφαιροβολία ο νεαρός Κυριάκος Ζώτος, ο οποίος εφέτος έχει ξεκινήσει δυναμικά. Στο επί κοντώ, ο νεαρός Εμμανουήλ Καραλής θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στους άνδρες. Στις γυναίκες, ξεχωρίζει η Μαρία Μπελιμπασάκη (400 μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή