Πολλά προβλήματα για τον Ολυμπιακό

Πολλά προβλήματα για τον Ολυμπιακό

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εξασφάλιση του καλύτερου ευρωπαϊκού εισιτηρίου μοιάζει να είναι ο ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα. Εχοντας απομακρυνθεί 9 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και 7 από την ΑΕΚ που ακολουθεί –εκκρεμεί η έφεση των «ερυθρόλευκων» για την τιμωρία τους– η κατάκτηση του τίτλου μοιάζει ανέφικτη. Επομένως, ο Οσκαρ Γκαρθία, ο οποίος πιάνει και πάλι δουλειά στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχοντας αναρρώσει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, θα χρειαστεί να εμφανίσει ένα σύνολο το οποίο θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς έως την ολοκλήρωση της περιόδου.

Ωστόσο, για τον κυριακάτικο, κεκλεισμένων των θυρών, αγώνα με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη τα προβλήματα είναι πολλά. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ρομαό (θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, καθώς είχε συμπληρώσει επτά κάρτες) και Πάρντο, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Ταχτσίδη, Μιραλάς και Φορτούνη, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (με την πειθαρχική επιτροπή να καλεί χθες σε απολογία τον Ολυμπιακό για συνθήματα οπαδών του). Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός θα χρειαστεί να αλλάξει το κλίμα εντός των τειχών, αφού μετά τις αποτυχίες των τελευταίων αγώνων, η ατμόσφαιρα είναι βαριά. Μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, έρχονται δύο ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Θα είναι το πρώτο ντέρμπι «αιώνιων» το οποίο θα γίνει δίχως την παρουσία θεατών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως με την ολοκλήρωση της περιόδου, αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές αλλαγές στο δυναμικό των «Πειραιωτών», αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Οσκαρ Γκαρθία.

• Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Τζούρτζεβιτς, επειδή εκτέλεσε το πέναλτι στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, παρότι η εντολή ήταν να το εκτελέσει ο Ανσαριφάρντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή