Πρόγραμμα – φωτιά περιμένει την ΑΕΚ

Πρόγραμμα – φωτιά περιμένει την ΑΕΚ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αυριανός αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου είναι αναμφίβολα στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας και κόσμος, διοίκηση, παίκτες αλλά και τεχνική ηγεσία «κινούνται» σε ουκρανικούς ρυθμούς.

Η αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου εγκαινιάζει ακόμη έναν κύκλο απαιτητικών συναντήσεων της Ενωσης, ενώ οι τραυματισμοί των Ελντερ Λόπες και Παναγιώτη Κονέ αναμφίβολα δυσκολεύουν το έργο της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ. Η δυσκολία δεν έγκειται τόσο στον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας για το αυριανό παιχνίδι, αλλά στη διαχείριση του ρόστερ της ΑΕΚ τις επόμενες εβδομάδες. Αλλωστε το πρόγραμμα της ομάδας τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει συνεχείς αγώνες.

Μετά την Πέμπτη, ακολουθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, η ρεβάνς του Κιέβου την άλλη Πέμπτη, ο αγώνας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 26/2, το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΛ στη Λάρισα στις 28/2, το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 4/3 και ο διαφαινόμενος «τελικός πρωταθλήματος» με τον ΠΑΟΚ στις 11/3 στη Θεσσαλονίκη.

Επτά αγώνες σε λιγότερο από έναν μήνα, που ουσιαστικά θα κρίνουν την πορεία της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, ενώ σήμερα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ. Περίπου 35 χιλιάδες φίλαθλοι (συμπεριλαμβανομένων και των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας) έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, με στόχο να βοηθήσουν την ΑΕΚ να πάρει σκορ πρόκρισης.

Ως προς τις απουσίες, πέραν των Λόπες και Κονέ, εκτός είναι ο Τσόσιτς, ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Ογκνιεν Βράνιες. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 στα Σπάτα και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τους Ουκρανούς.

Στα της ενδεκάδας, ο Μανόλο Χιμένεθ θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Βράνιες και Σιμόες, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα χρησιμοποιηθεί σχήμα 3-5-2 όπως συνηθίζεται στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ, δεδομένης της απουσίας του Λόπες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή