Κατέθεσε έφεση για μείωση της ποινής ο Ολυμπιακός

Κατέθεσε έφεση για μείωση της ποινής ο Ολυμπιακός

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μείωση της ποινής που επιβλήθηκε πρωτοδίκως για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ευελπιστούν να μειώσουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την έφεση που κατέθεσαν χθες στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας επέβαλε στους «ερυθρόλευκους» ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές, αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο 90.000 ευρώ. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται ο ορισμός ημερομηνίας για την εκδίκαση της έφεσης.

Χθες, ο Οσκαρ Γκαρθία έπιασε και πάλι δουλειά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Την περασμένη εβδομάδα, ο 44χρονος προπονητής είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας και χρειάστηκε να μείνει για λίγα 24ωρα μακριά από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε δύο προπονήσεις, με πολλές ασκήσεις τακτικής. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Την ίδια ώρα βελτιώνεται η κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης χτύπησε στα πλευρά, ο Κέβιν Μιραλάς στον ώμο και ο Κώστας Φορτούνης πίσω από το γόνατο. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως και οι τρεις θα νικήσουν τη μάχη με τον χρόνο και θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Βέβαιο είναι πως θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αλεξί Ρομαό (θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, καθώς έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες) και Φελίπε Πάρντο (έχει τέσσερις κάρτες).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή