ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης CGS Sabre Cup U14-U12-U10

paneyropaiko-kypello-spathis-cgs-sabre-cup-u14-u12-u10-2233717

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το CGS διοργανώνει το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης «CGS SABRE CUP» υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Eurofencing Tournaments U14 & U12».

Oι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και του «The Mall Athens».

paneyropaiko-kypello-spathis-cgs-sabre-cup-u14-u12-u100

To CGS αναλαμβάνει με μεγάλη χαρά τη διοργάνωση αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος στο οποίο συμμετέχουν αθλητές ηλικίας 10-14 ετών από όλη την Ευρώπη.

Στόχος της διοργάνωσης είναι  προσφέρει νέες αγωνιστικές εμπειρίες σε όλους τους αθλητές εξασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, από τις 8 έως τις 18 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα του The Mall Athens «Γίνε κι εσύ ο επόμενος ήρωας ξιφομάχος», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου του CGS,  έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους που προσέρχονται καθημερινά στο The Mall Athens για να γνωρίσουν από κοντά αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο site του CGS www.cgs.gr