Σφίγγει η θηλιά οφειλών στον ΠΑΟ

Σφίγγει η θηλιά οφειλών στον ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεση λύση είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει ο Παναθηναϊκός για να αποφύγει την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για τις οφειλές του προς τον Στάθη Ταυλαρίδη. Παρά την προσπάθεια του για νέα αναβολή με τον ισχυρισμό ότι περιμένει την είσπραξη κάποιων χρημάτων, η πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή ήταν ανένδοτη και ζήτησε να εκδικαστεί η προσφυγή.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκρινε ότι είχε εξαντλήσει κάθε περιθώριο με τις αναβολές που είχε δώσει και προχώρησε στην εκδίκαση της υπόθεσης, με τον ίδιο τον Ταυλαρίδη να είναι για πρώτη φορά παρών στη διαδικασία και να ζητάει την άμεση καταβολή ποσού 97.000 ευρώ, χωρίς άλλο διακανονισμό.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Μπορεί να βρει 97.000 ευρώ και να μας πληρώσει» τόνισε ο δικηγόρος του παίκτη και αιτιολόγησε τη σκληρή στάση του με το επιχείρημα ότι η ομάδα δεν τήρησε τους προηγούμενους διακανονισμούς. Η απόφαση αναμένεται το αργότερο μέσα σε μία εβδομάδα και θα προβλέπει την αφαίρεση 3 βαθμών. Εν συνεχεία θα υπάρξει μια προθεσμία τριών με πέντε εργάσιμων ημερών για να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα και να επιστραφούν οι βαθμοί, ειδάλλως θα αφαιρεθούν οριστικά. Τρεις ποινές αφαίρεσης βαθμών στην ίδια περίοδο σημαίνουν αυτόματο υποβιβασμό, με ανησυχητικό σημείο για τον Παναθηναϊκό ότι η περίπτωση του Ταυλαρίδη είναι μία από τις πολλές ανοικτές. Ακολουθούν κι άλλες, με κίνδυνο αντίστοιχη εξέλιξη αν δεν προκύψει συμφωνία.

Η μία απ’ αυτές τις υποθέσεις ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί χθες, αλλά η πλευρά του Τελάντερ συναίνεσε για νέα αναβολή δύο εβδομάδων. Υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία για την καταβολή ενός σημαντικού μέρους της οφειλής με το που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός κάποια χρήματα, με την πλευρά του παίκτη να δέχεται ένα «κούρεμα» περίπου 100.000 ευρώ και την είσπραξη του υπόλοιπου ποσού με πολλές μικρές δόσεις.

Αντίστοιχη λύση θα επιδιώξουν οι «πράσινοι» και με τους Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ των οποίων οι προσφυγές εκδικάζονται την επόμενη εβδομάδα. Μεγαλύτερο «αγκάθι», όμως, παραμένει ο Βέμερ.

• Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρ. στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική αποφάσισε ο Ουζουνίδης να εκτίσουν οι Κάτσε, Βλαχοδήμος την ποινή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή