Περιμένει Πέλκα μέχρι την τελευταία στιγμή

Περιμένει Πέλκα μέχρι την τελευταία στιγμή

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σέντρα του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Το βράδυ της Κυριακής (19.30), ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα που θα είναι γεμάτη, αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Μάλιστα, σε κάθε ευκαιρία οι ιθύνοντες των γηπεδούχων τονίζουν πως η συμπεριφορά των φιλάθλων θα πρέπει να είναι κόσμια. «Πρέπει να έχουμε τεταμένη την προσοχή ακόμα και στον διπλανό μας για πιθανές προβοκατόρικες ενέργειες ώστε να παρθούν πρωτοβουλίες από όλους για την αποφυγή τους», δήλωσε χθες ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης. Την ίδια ώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν γνωρίζει ακόμη αν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος ακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στην παρούσα φάση, ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει αν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί. Οσο για τον Τζάλμα Κάμπος, ο Ανγκολέζος εξτρέμ του ΠΑΟΚ γυμνάστηκε κανονικά και θα βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά, το ιατρικό δελτίο των «Πειραιωτών» είναι «λευκό», αφού οι Σισέ, Φορτούνης και Σεμπά έχουν αποθεραπευθεί πλήρως. Παράλληλα, οι Ρομαό και Πάρντο εξέτισαν την ποινή τους (είχαν συμπληρώσει κάρτες) και υπολογίζονται από τον Οσκαρ Γκαρθία. Εξ αυτών, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Σισέ και Ρομαό στη θέση του Νικολάου και του Ζιλέ, σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ποιος εκ των Χατζισαφί και Κούτρη θα προτιμηθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας.

• Η παρουσία του πληρεξούσιου δικηγόρου της πειραϊκής εταιρείας Αργύρη Λίβα στο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για την υπόθεση της αναμέτρησης του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (αναβλήθηκε για τις 15 Μαρτίου), οδήγησε την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ σε αναβολή για την επόμενη Πέμπτη της εκδίκασης της έφεσης των «ερυθρόλευκων» για την απόφαση του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι «Πειραιώτες» έχουν τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση 3 βαθμών, ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 2 αγωνιστικές και πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή