Οι μεγάλες περικοπές συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό

Οι μεγάλες περικοπές συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περικοπών συνέχεια στον Παναθηναϊκό, με το «μαχαίρι» να φεύγει αυτή τη φορά από τ’ αποδυτήρια και να φτάνει μέχρι τα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Σταμάτης Γαρρής υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μαζί και ο στενός συνεργάτης του Ανδρέας Δρουκόπουλος αποτελούν παρελθόν από τους «πράσινους», θύματα και αυτοί της σφικτής οικονομικής πολιτικής που επιβάλλει δυσάρεστες αποφάσεις για τον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων.

Εκτός ομάδας είναι και ο Λάμπρος Αβράμης, ο άνθρωπος που κατέγραφε με την κάμερά του και σκηνοθετούσε όλα τα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια και τα ταξίδια του Παναθηναϊκού, όπως και ο υπεύθυνος για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με μια εργαζόμενη στο εμπορικό τμήμα. Τον δρόμο της εξόδου ακολούθησε και ένας μάγειρας που εργαζόταν στο «Γ. Καλαφάτης» για τις ανάγκες όλων των ομάδων του συλλόγου, ενώ παραιτήθηκε και μια εργαζόμενη στο λογιστήριο. Μετά τις αποχωρήσεις στελεχών και εργαζομένων από την αρχή του 2018, το διοικητικό δυναμικό της ΠΑΕ αριθμεί πλέον είκοσι άτομα.

• Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαγγέλη Οικονόμου στο αυριανό (19.30) παιχνίδι με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Ο 30χρονος στόπερ είχε υψηλό πυρετό και ο γιατρός της ομάδας τον έστειλε σπίτι του να ξεκουραστεί, χωρίς να τον αφήσει να προπονηθεί.

Αν δεν γυμναστεί ούτε σήμερα, το πιθανότερο είναι να αποκλειστεί από την αποστολή και να παίξουν στο κέντρο της άμυνας ο Κολοβέτσιος με τον Αυλωνίτη.

• «Να νικήσουμε τη Λαμία για να αποκτήσει νόημα η νίκη μας στη Λάρισα. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια συνέχεια» δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, Σπύρος Μαραγκός, με φόντο τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την 5η θέση στο πρωτάθλημα που υπό προϋποθέσεις δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή