Υποχρεωτική στροφή στο Κύπελλο για ΑΕΚ

Υποχρεωτική στροφή στο Κύπελλο για ΑΕΚ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αγώνες με Ντιναμό Κιέβου και Ατρόμητο έφεραν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ «στα κόκκινα», καθώς τα συνεχή παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με την έλλειψη λύσεων λόγω των –ήδη πολλών– τραυματισμών, αποτυπώθηκαν και αγωνιστικά στην Ενωση.

Η «φρεσκάδα» και η συνεχής κίνηση χωρίς την μπάλα που είναι στοιχεία που έχει δείξει η ΑΕΚ μέσα στη σεζόν, έλειπαν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο την περασμένη Δευτέρα, ενώ και πνευματικά, η ομάδα εμφανίστηκε «άδεια» μετά το γκολ ισοφάρισης από τον Ουάρντα. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει πάρα πολύς χρόνος για σκέψη στην ΑΕΚ, καθώς αύριο ακολουθεί άλλη μια απαιτητική δοκιμασία με αντίπαλο την ΑΕΛ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αντρέ Σιμόες και Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκαν ατομικά, καθώς αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών, ενώ Λόπες και Κονέ συνέχισαν και αυτοί το ατομικό τους πρόγραμμα, περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τις λύσεις της ΑΕΚ για τους επόμενους αγώνες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Εκτιμάται πως στον αγώνα με την ΑΕΛ θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα από τον Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες ενόψει των αγώνων πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή