Περιμένει απόφαση της έφεσης και ΠΑΟ ο Ολυμπιακός

Περιμένει απόφαση της έφεσης και ΠΑΟ ο Ολυμπιακός

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στην επικαιρότητα να κυριαρχεί απολύτως δικαιολογημένα η υπόθεση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο δεν άρχισε ποτέ εξαιτίας του τραυματισμού του Οσκάρ Γκαρσία, ωστόσο στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ο Ισπανός τεχνικός και οι συνεργάτες του προσπαθούν να κρατήσουν συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή τους. Πρόκειται για το ντέρμπι «αιωνίων» το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ (ώρα έναρξης 19.30) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Σήμερα θα κριθεί η τύχη της έφεσης των «ερυθρόλευκων» κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστικού οργάνου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την οποία αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Αν παραμείνει η ποινή της έδρας, τότε για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ένα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία θεατών.

Ο Οσκαρ Γκαρσία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς το ιατρικό δελτίο παραμένει «λευκό». Αν και δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του αναφορικά με την ενδεκάδα, ενδεχομένως η τελική απόφασή του για το σχήμα με το οποίο θα έπαιζε στην Τούμπα να αποκαλύπτει τις σκέψεις του για τον τρόπο που θα προσεγγίσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κόντρα στον ΠΑΟΚ επρόκειτο να αγωνιστούν οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κουτρής, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο, Οτζίτζα Οφόε, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Πάντως, θέση διεκδικεί και ο Μάριν, ο οποίος ενδέχεται να παίξει ως δεξί εξτρέμ αντί του Πάρντο.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να πορευθεί με νίκες έως το τέλος της περιόδου, οπότε και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Λεβαδειακό (εκτός), τον ΑΟΚ στο Φάληρο, τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή