Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας – CGS Sabre Cup 17

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας – CGS Sabre Cup 17

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 17-18 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) καθώς και στο The Mall Athens διοργανώθηκε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας στο όπλο της Σπάθης με την ονομασία CGS SABRE CUP.

Οι αγώνες διεξήχθησαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στο πλαίσιο διεξαγωγής του “Eurofencing Tournaments U14 & U12” και στόχος τους ήταν να δώσουν καινούριες αγωνιστικές εμπειρίες σε όλα τα παιδιά που θα λάμβαναν μέρος στη διοργάνωση.

Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν ενθουσιώδης και όλοι οι αγώνες κράτησαν το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο μέχρι το τέλος!

Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 190 παιδιά ηλικίας έξι έως δεκατεσσάρων ετών από διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Ισπανία, την Τουρκία, την Αγγλία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Το CGS ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εθελοντές του για την υποστήριξη τους στην πραγματοποίηση του αγώνα, καθώς και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς τις ημέρες της διοργάνωσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή