Ισοπαλία στο ντέρμπι των αιωνίων

Ισοπαλία στο ντέρμπι των αιωνίων

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87' πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΠΑΟΚ και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής στη βαθμολογία.

Μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κώστα Φορτούνη. Ο Οικονόμου, ανέτρεψε τον Ανσαριφάρντ που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και άφησε παράλληλα την ομάδα του με δέκα παίκτες καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρήκε το σθένος να ανακάμψει. Στο 87, ο Ένγκελς ανέτρεψε ον Ινσούα με τον Βέλγο αμυντικό να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Μουνιέ, ο οποίος νίκησε τον Προτό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είναι μόνη πρώτη στην κατάταξη με 54 βαθμούς, ακολουθεί με 52 ο ΠΑΟΚ (εκκρεμεί η απόφαση για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός), στην 3η θέση ο Ολυμπιακός με 47, 4ος ο Ατρόμητος με 46 και την πεντάδα κλείνει ο Αστέρας Τρίπολης με 32. Σε απόσταση αναπνοής πλέον ο Παναθηναϊκός από τις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, με 31 βαθμούς.

Ολυμπιακός: Προτό, Ένγκελς, Μποτία, Ομάρ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ρομαό, Πάρντο, Οφόε (55' Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (77' Τζούρτζεβιτς)

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης (65' Μουνιέ), Άλτμαν, Λουντ, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε (65' Αυλωνίτης), Κουλιμπαλί (80' Χατζηγιοβάνης).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή