Καταγγελία ΠΑΟΚ για Μιραλάς, Αρετόπουλο

Καταγγελία ΠΑΟΚ για Μιραλάς, Αρετόπουλο

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επεισόδια στο ντέρμπι της Τούμπας που δεν άρχισε ποτέ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέτει χθες καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά του Κέβιν Μιραλάς για τη συμπεριφορά του λίγο πριν αποχωρήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού προς τα αποδυτήρια, μετά τον τραυματισμό του προπονητή τους Οσκαρ Γκαρθία. Παράλληλα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε καταγγελία στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με την οποία ζήτησε τη διαγραφή του Αλέξανδρου Αρετόπουλου (που είχε οριστεί να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός) από τους πίνακες διαιτησίας. Οπως υποστήριξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο λόγος για τον οποίο έκανε την καταγγελία ήταν «η συμπεριφορά που έδειξε, στέλνοντας αντικρουόμενη κατάθεση σε σχέση με το φύλλο αγώνα το οποίο έγραψε εν πλήρει ηρεμία σε 4 ολόκληρες ώρες».

Επιστολή Ολυμπιακού

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» απέστειλαν επιστολή προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ζητώντας να πληροφορηθούν ποιες είναι οι ενέργειες που έχουν γίνει σχετικά με τις καταγγελίες του για τα επεισόδια στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ και στο ντέρμπι της Τούμπας το οποίο δεν διεξήχθη. Οι «Πειραιώτες» ζητούν να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τις φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την είσοδό τους στους «Ζωσιμάδες». Ανάλογη ποινή ζητούν να επιβληθεί και για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας το βράδυ του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί πως έχουν καταγγείλει και τον γιατρό του αγώνα.

Εδώ και ημέρες, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει θέσει τις δύο υποθέσεις στο αρχείο. Πάντως, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με διάταξη του πειθαρχικού κώδικα που προβλέπει μόνο επιβολή χρηματικού πρόστιμου. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη Πέμπτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή