Αποδείξεις; Στο γήπεδο!

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρα από τις δικαστικές αίθουσες, τους δικαστές και τους δικηγόρους, τις πλατείες και τους δρόμους με τους διαμαρτυρόμενους οπαδούς και τα… αντικειμενικά ΜΜΕ, που κρίνουν, αποφασίζουν και καταδικάζουν, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος: ο αγωνιστικός χώρος. Και αυτός αύριο είναι το γήπεδο της Τούμπας, όπου οι εναπομείναντες δύο διεκδικητές του τίτλου θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω για 90 λεπτά.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, θα πρέπει να ξεχάσουν τις όποιες δηλώσεις τους και να δείξουν τον επαγγελματισμό τους. Το ίδιο ακριβώς καλούνται να πράξουν και οι δύο προπονητές, που με τη σωστή προετοιμασία και το «σκάκι» την ώρα του αγώνα θα κληθούν να οδηγήσουν τις ομάδες τους στο αποτέλεσμα. Για τους παράγοντες, δεν αρκεί μια απλή παρότρυνση ή συμβουλή. Αυτοί δεν παίρνουν από λόγια. Οπως ακριβώς και οι οργανωμένοι, φανατικοί οπαδοί.

Οι στόχοι των δύο αντιπάλων, γνωστοί. Ο γηπεδούχος θέλει να αποδείξει πως αξίζει αυτό το οποίο, όπως ισχυρίζεται, του «κλέβει» το… κατεστημένο της Αθήνας. Τώρα, αν η πρωτεύουσα έβαλε την ταμειακή κορδέλα στο χέρι του οπαδού του, είναι μια άλλη ιστορία. Και αν πράγματι πιστεύουν πως αυτή το έκανε, τότε η ίδια φαίνεται να έχει τον τρόπο να πράττει κάτι ανάλογο εδώ και πολλά χρόνια…

Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη θεωρώ πως θα έχει βασικό της μέλημα να μη χάσει. Πέρα από τις «διαρροές» πως η διοίκησή της δεν θέλει έναν τίτλο στα «χαρτιά», όπως του Ολυμπιακού το 2007-2008, η πραγματικότητα είναι πως, όπως και να κατακτηθεί αυτός, θα αποτελέσει μέγα επίτευγμα της ομάδας της ΑΕΚ, αν αναλογιστούμε πού ήταν πριν από λίγα χρόνια, πού βρέθηκε σήμερα, και με λιγότερα χρήματα, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, θα έχει πετύχει τον στόχο της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή