Παναθηναϊκός: Πολιτική παρέμβαση στην απόφαση για ΠΑΟΚ – να παραιτηθεί η ΕΠΟ

Παναθηναϊκός: Πολιτική παρέμβαση στην απόφαση για ΠΑΟΚ – να παραιτηθεί η ΕΠΟ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ ζητεί ο Παναθηναϊκός μετά το σάλο που προκάλεσε η πρωτοφανής απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας με την οποία αίρεται η τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών του ΠΑΟΚ.

Στην καυστική της ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για πολιτική παρέμβαση και σκανδαλώδη διαχείριση προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Υπενθυμίζει άλλωστε, ότι σε ανάλογη περίπτωση, την περσινή αγωνιστική σεζόν, η απόφαση κατά της «πράσινης ΠΑΕ» ήταν πολύ σκληρότερη, με καταστροφικές επιπτώσεις για την ομάδα και τις προοπτικές της.

«Δεν λειτουργεί κράτος δικαίου (…) όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο» υπογραμμίζει ο Παναθηναϊκός.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τα ξημερώματα, και μετά από μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής που διήρκεσε περισσότερες από 10 ώρες, οι 3 βαθμοί που είχαν πρωτοδίκως αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ δόθηκαν πίσω, όπως επίσης σβήστηκε και η τιμωρία της έδρας για δύο αγώνες κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί απόψε Κυριακή στις 19.30 την ΑΕΚ στο ντέρμπι τίτλου, με την βοήθεια του κόσμου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

»Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

»Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

»Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

»Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή