Ηχητικό ντοκουμέντο από την Τούμπα: «Βγήκαν με το πιστόλι, θα μας σκοτώσουν»

Ηχητικό ντοκουμέντο από την Τούμπα: «Βγήκαν με το πιστόλι, θα μας σκοτώσουν»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνομιλία μεταξύ του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη στον Σκάι». Η συνομιλία των δύο ανδρών, έγινε παρουσία του διαιτητή της αναμέτρησης Γ. Κομίνη κατά την διάρκεια της διακοπής του αγώνα, εντός του χώρου των αποδυτηρίων της Τούμπας, λίγες μόνο στιγμές μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Στην συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, ο Μ. Γκαγκάτσης προτρέπει τον Βασίλη Δημητριάδη να μεταφέρει στην ΑΕΚ να αγωνιστεί, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει πιστόλι», ενώ ο αξιωματούχος της ΑΕΚ, απαντά πως «βγήκανε με το πιστόλι, θα μας σκοτώσουν», προσθέτοντας πως «προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας».

Από την πλευρά του ο Γ. Κομίνης στα αποδυτήρια της Τούμπας, σοκαρισμένος, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λυπηθείτε με. Η γυναίκα μου είναι έγκυος. Φοβάμαι για τη ζωή μου. Εγώ τελείωσα. Δεν πρόκειται να ξανασφυρίξω». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή