Ασφυξία οικονομική και βαθμολογική για ΠΑΟ

Ασφυξία οικονομική και βαθμολογική για ΠΑΟ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε βαθμό ασφυξίας σφίγγει η θηλιά στον λαιμό του Παναθηναϊκού και απειλεί να τον πνίξει! Τα κτυπήματα ήταν απανωτά χθες, με τελευταία σταγόνα τη δέσμευση των λογαριασμών της ΠΑΕ από τον Στέφανο Κοτσόλη για ποσό 63.000 ευρώ από τις 80.000 που του οφείλονται. Η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τους «πράσινους» και τους δημιουργεί άμεσο πρόβλημα ρευστότητας. Ο Κοτσόλης τόνισε ότι προκλήθηκε από «διαρροές» που αμφισβητούν την αγάπη του για την ομάδα. «Ο λόγος που έφτασα στο σημείο να δράσω με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί προφανώς, ήμουν ένας αόρατος ή αδιάφορος γι’ αυτούς που “τρέχουν” την ΠΑΕ αυτή την περίοδο. Αν χρειαστεί, διατηρώ αρχείο με όλες τις φορές που “έχω βάλει πλάτη”, έχω κάνει υποχωρήσεις ή έχω αφήσει στη διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ να ρυθμίσει τις οφειλές της απέναντί μου» ήταν η απάντηση του Κοτσόλη, με μακροσκελή γραπτή δήλωσή του.

Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών είναι πιο ορατός από ποτέ, μετά την άρνηση του Βέμερ να δεχθεί άλλο διακανονισμό. Παρά το αίτημα για νέα αναβολή λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τη διακοπή του πρωταθλήματος, η προσφυγή εκδικάστηκε και η απόφαση που θα εκδοθεί σε μία εβδομάδα, θα υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να καταβάλει στον Γερμανό 500.000 ευρώ εντός ολίγων ημερών για να μην αφαιρεθούν βαθμοί. Τον ίδιο κίνδυνο αντιμετωπίζει και με τις προσφυγές των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, η δικηγόρος των οποίων αρνήθηκε νέα πίστωση χρόνου με το επιχείρημα ότι εάν δεν εξασφαλίσει η ομάδα αδειοδότηση, οι πελάτες της θα χάσουν τα χρήματά τους. Με τρεις αφαιρέσεις βαθμών στην ίδια περίοδο, η υπόχρεη ομάδα υποβιβάζεται αυτομάτως.

• Μέρος των οφειλομένων θα εισπράξει ο Λουτσιάνο (είναι ο μόνος που δεν έχει εξοφληθεί τη δόση Οκτωβρίου) και το καλοκαίρι θα γίνει νέα συζήτηση με τον μάνατζέρ του για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Σπάρτη την επόμενη Πέμπτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή