ΠΑΟΚ κατά EΡΑ Σπορ και διάψευση από την UEFA

ΠΑΟΚ κατά EΡΑ Σπορ και διάψευση από την UEFA

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καταγγελία κατά της ΕΡΑ Σπορ προέβη ο ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας «στημένη διαρροή» το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε χθες το πρωί και ανέφερε πως αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το βίντεο του ακυρωθέντος γκολ του Βαρέλα και αποφάνθηκαν πως δικαίως δεν μέτρησε.

«Οι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την UEFA για τη φάση του… οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά, μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης», αναφέρει η θέση του ΠΑΟΚ.

Η UEFA μέσω ανακοίνωσής της αναφορικά με το ρεπορτάζ, ξεκαθάρισε πως δεν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις της, επομένως «δεν θα σχολιάζαμε ποτέ αποφάσεις διαιτητών σε εθνικές διοργανώσεις. Αυτή η πληροφορία είναι τελείως αβάσιμη και αναληθής», ανέφερε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, προσθέτοντας ακόμη ένα «επεισόδιο» στο ντέρμπι της Κυριακής.

Tην ίδια ώρα, η ΑΕΚ προσπαθεί να αφήσει πίσω της το κλίμα της Τούμπας και να εκμεταλλευθεί τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνεχίζονται τα έργα κατασκευής του γηπέδου της ομάδας. Οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και το… σύνθημα που δόθηκε ήταν να προχωρήσουν όλοι όσο πιο γρήγορα γίνεται ώς το τέλος.

Μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης, υπήρξε συνάντηση με ανθρώπους που επιβλέπουν την κατασκευή του γηπέδου. Οπως και κάθε μέρα, πολύς κόσμος παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες στο οικόπεδο, γεγονός που μαρτυρά την προσμονή των φίλων της ομάδας για επιστροφή του συλλόγου στη φυσική του έδρα.

Σήμερα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου, ενώ η κλήση του Μιχάλη Μπακάκη στην Εθνική, έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από τους συμπαίκτες του, καθώς άπαντες αναγνωρίζουν πως διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή