Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρονικό περιθώριο τριών ημερών, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη, έδωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο στον Παναθηναϊκό προκειμένου να εξοφλήσει (500.000 ευρώ) ή να βρει μια συμβιβαστική λύση με την πλευρά του Γενς Βέμερ, αναφορικά με τα δεδουλευμένα του Γερμανού μπακ.

Ωστόσο, αν δεν βρεθεί λύση ούτε σε αυτή τη διορία, τότε το «τριφύλλι» θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από τη βαθμολογική του συγκομιδή στον πίνακα της Super League, αφού η πλευρά του παίκτη θα καταθέσει νέα αίτηση για ενεργοποίηση της ποινής.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή