Σκίμπε: Δεν θα έχω όπλο με την Ελβετία

Σκίμπε: Δεν θα έχω όπλο με την Ελβετία

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γεγονότα στην Τούμπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ απασχολούν διαρκώς τα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η συνέντευξη του Μίκαελ Σκίμπε στην ιστοσελίδα blick.ch, όπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Η απάντηση του Γερμανού προπονητή ήταν άκρως ενδιαφέρουσα: «Εγώ δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. “Εκτελώ” μόνο με την μπάλα. Ενα από τα αδέλφια μου εργάζεται στη Γερμανία με την αστυνομία. Εκείνη την εποχή, ήθελαν να καταταγώ στον στρατό και εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά λίγο πριν από αυτό είχα ένα σοβαρό τραυματισμό, έπαθα ρήξη χιαστού», είπε χαρακτηριστικά ο Σκίμπε στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή το φιλικό της Παρασκευής με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στο δημοσίευμα υπάρχει και φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη τη στιγμή της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε αν επηρεάζουν τη δουλειά του τα τελευταία γεγονότα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό στην Ελλάδα από συναισθηματικής άποψης. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μάχη ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Η διακοπή, πάντως, δεν επηρεάζει τη δουλειά μου. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν στην Εθνική αγωνίζονται στο εξωτερικό», κατέληξε ο Σκίμπε, ο οποίος χαρακτήρισε υπέροχη τη ζωή του στην Ελλάδα.

Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίστηκε, χθες, δίχως προβλήματα για τα φιλικά ματς με την Ελβετία που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 8 μ.μ. στο ΟΑΚΑ και την Αίγυπτο που θα γίνει την Τρίτη στην Ελβετία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή