Το πρώτο σχόλιο του Σαββίδη μετά την ποινή του αθλητικού δικαστή

Το πρώτο σχόλιο του Σαββίδη μετά την ποινή του αθλητικού δικαστή

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο του σχόλιο για την ποινή που επιβλήθηκε στον ίδιο και στον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στον αγώνα με την ΑΕΚ σχολίασε ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας με συνεργάτες του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε το παιχνίδι με την «Ένωση», του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για φέτος και δυο για του χρόνου, ενώ στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε τριετής αποκλεισμός από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στην απόφαση του αθλητικού δικαστή, λέγοντας σε στενούς του συνεργάτες: «Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη».

«Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου» .

Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή