Εκπρόσωπος FIFA για το Grexit: Ζητάμε άμεσα συγκεκριμένες εγγυήσεις και μέτρα

Εκπρόσωπος FIFA για το Grexit: Ζητάμε άμεσα συγκεκριμένες εγγυήσεις και μέτρα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκεκριμένες εγγυήσεις προκειμένου να σταματήσουν άμεσα τα περιστατικά βίας και λήψη αυστηρών μέτρων, απαιτεί η FIFA από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως τόνισε με αποκλειστικές του δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φεντόρ Τουρμπίν.

«Η FIFA έλαβε γνώση της άρσης απαγόρευσης διεξαγωγής των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος και του κυπέλλου και ενημέρωσε την ελληνική κυβέρνηση ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, η οποία επιβλέπει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπέβαλε έκθεση στον πρόεδρο της Επιτροπής Ενώσεων μελών της FIFA. Πέρα από την άρση της απαγόρευσης, η FIFA απαιτεί συγκεκριμένες εγγυήσεις ότι τα επεισόδια βίας θα σταματήσουν, επιτρέποντας έτσι την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στις εθνικές διοργανώσεις, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Περαιτέρω ενημερώσεις για το θέμα αυτό θα κοινοποιηθούν εγκαίρως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φεντόρ Τουρμπίν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή