Από τον Γκαρσία στον Μάρτινς ο Ολυμπιακός;

Από τον Γκαρσία στον Μάρτινς ο Ολυμπιακός;

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο προγραμματισμός των υπευθύνων του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά το γεγονός πως απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Κόντης με άμεσο συνεργάτη του τον Αριέλ Ιμπαγάσα θα «τρέξει» την καθημερινότητα των «ερυθρολεύκων» έως το τέλος της περιόδου. Από κει και έπειτα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα το όνομα του επόμενου προπονητή.

Χθες, ο πορτογαλικός Τύπος έδωσε συνέχεια στις πληροφορίες των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες ο Πέδρο Μάρτινς συγκεντρώνει τις περισσότερες για να διαδεχθεί τον Οσκαρ Γκαρσία. Η A Bola υπογράμμισε πως για τον 47χρονο τεχνικό προέκυψε ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τον Δεκέμβριο με τη Βιτόρια Γκιμαράες να αξιώνει ποσό ενός εκατ. ευρώ προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Πλέον, ο Μάρτινς είναι ελεύθερος, καθώς αποχώρησε από την Γκιμαράες στις 18 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, η A Bola υποστηρίζει πως είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο Οσκαρ Γκαρσία ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές των «Πειραιωτών» για τη συνεργασία που είχαν, εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός πως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχήθηκε δε να επιστρέψει γρήγορα στον δρόμο των επιτυχιών. Αναμφίβολα, σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά δεν κύλησε όπως θα επιθυμούσε ο Γκαρσία, αφού πλην του Ολυμπιακού και στον πάγκο της Σεντ Ετιέν είχε αποτυχίες. Να σημειωθεί πως δεν διέρρευσαν λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας των «Πειραιωτών» με τον Ισπανό προπονητή.

Σε ό,τι αφορά το δυναμικό της ομάδας του Πειραιά, είναι δεδομένο πως πλην των Σεμπά και Οτζίτζα, θα μείνουν εκτός πλάνων και άλλοι παίκτες, ενδεχομένως και πριν από την ολοκλήρωση της περιόδου.

Παράλληλα, αβέβαιο είναι το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος παίζει στην Ελλάδα με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Εβερτον. Ο Βέλγος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στην επόμενη περίοδο. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα αναμένεται να έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για την παραχώρησή του. Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης του Βελγίου αναφέρουν πως ο Μιραλάς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της πατρίδας του. Μία εξ αυτών είναι η Σταντάρ Λιέγης.

• Την Τετάρτη του Πάσχα ορίστηκε να εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του Ολυμπιακού για την υπόθεση του ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ουσιαστικά οι «Πειραιώτες» ζητούν να τους επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που τους αφαιρέθηκαν, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό. Την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών την έχουν εκτίσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή