Tσάμπιονς Λιγκ: Σοκ για Μπαρτσελόνα με υπογραφή… Μανωλά

Tσάμπιονς Λιγκ: Σοκ για Μπαρτσελόνα με υπογραφή… Μανωλά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το ίδιο νόμισμα. Αυτος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του αποψινού αποκλεισμού της Μπαρτσελόνα από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ήττα με 3-0 από τη Ρόμα στην Ιταλία.

Πέρσι οι «μπλαουγκράνα» είχαν πετύχει επική ανατροπή επί της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16». Φέτος, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης από τους «Ρωμαίους», των οποίων είχε επικρατήσει με 4-1 στη Βαρκελώνη, αλλά δέχτηκε σε μια βραδιά όσα γκολ είχε δεχτεί σε όλη τη διοργάνωση.

Ηρωας για τους Ιταλούς ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος με κεφαλιά στο 82΄ολοκλήρωσε τον θρίαμβο που είχαν ξεκινήσει οι Τζέκο στο 6’ και Ντε Ρόσι στο 58’ με πέναλτι.

Στον άλλον αποψινό προημιτελικό, αν και βρέθηκε νωρίς να χάνει από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ πέτυχε και δεύτερη νίκη απέναντι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα (μετά το 3-0 του «Ανφιλντ), επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας και σφραγίζοντας το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

Το «παζλ» της τετράδας θα ολοκληρωθεί αύριο, με τους επαναληπτικούς Ρέαλ Μαδρίτης – Γιουβέντους και Μπαγερν – Σεβίλλη, όπου οι δύο γηπεδούχοι έχουν ήδη σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης (εκτός έδρας νίκες με 3-0 και 2-1 αντίστοιχα στα πρώτα ματς). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή