Τσάμπιονς Λιγκ: Με αμφισβητούμενο πέναλτι στην εκπνοή στους «4» η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με αμφισβητούμενο πέναλτι στην εκπνοή στους «4» η Ρεάλ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πήγε να πάθει… Μπαρτσελόνα η Ρεάλ, όμως σε αντίθεση με τους Καταλανούς το τέλος για τους Μαδριλένους ήταν γλυκό. Η Γιουβέντους άγγιξε το θαύμα στο «Μπερναμπέου» και χάρη στο 0-3 έστελνε το ματς στην παράταση, όμως ένα πέναλτι στην εκπνοή το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων η «βασίλισσα» πέρασε στην επόμενη φάση, μειώνοντας σε 1-3 (0-3 το πρώτο ματς).

Μπλάκ-άουτ για τους «μερένχες» στο πρώτο ημίχρονο και οι άψογα στημένοι «μπιανκονέρι» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με κεφαλιές του Μάντζουκιτς στο 2’ και στο 37’ μπήκαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 2-0 κι έβαλαν φωτιά στην πρόκριση.

Η Ρεάλ ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο όμως ο Νάβας την «κρέμασε» στο 61’ και ο Ματουιντί σπρώχνοντας την μπάλα στην κενή εστία έστελνε και το ματς στην παράταση. Στο 90+3’ ο Βάσκεθ βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα του Μπενατιά, ο Όλιβερ έδειξε την «άσπρη βούλα» και ύστερα από τον πανικό που επικράτησε και είχε ως αποτέλεσμα και την απευθείας αποβολή του Μπουφόν για «γαλλικά» στον ρέφερι ο Ρονάλντο ευστόχησε κι έστειλε τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League.

(Πηγή: sport-fm.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή