Κάθε αγώνας και μία δοκιμασία στον Ολυμπιακό

Κάθε αγώνας και μία δοκιμασία στον Ολυμπιακό

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα επηρεάσει τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» στη λήψη των τελικών αποφάσεων αναφορικά με το δυναμικό της επόμενης περιόδου. Το ξεκαθάρισε σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των «Πειραιωτών» έως τη λήξη της σεζόν. Παράλληλα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αποδεικνύουν διαρκώς ότι αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό.

«Σε όλες τις ομάδες οι παίκτες δεν είναι ποτέ σίγουροι και πρέπει κάθε εβδομάδα να αποδεικνύουν ότι αξίζουν τη φανέλα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ, όλοι είναι πολύ τυχεροί που είναι εδώ, αλλά πρέπει κάθε εβδομάδα να προσπαθούν στις προπονήσεις και στα παιχνίδια για να αποδεικνύουν ότι αξίζουν να είναι εδώ», τόνισε ο Χρήστος Κόντης. Και πρόσθεσε: «Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να βρούμε το κίνητρο και το κίνητρο είναι να αλλάξουμε την εικόνα μας, να παίξουμε για το γόητρό μας, να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Πολύ σημαντικό να προπονούμαστε καλά γιατί όπως προπονείσαι παίζεις. Εχω δει πολύ μεγάλη διάθεση και νομίζω ότι θα βγει και στο ματς της Δευτέρας».

Σε τρεις ημέρες είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού. Πρόκειται για το ματς με τον ΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη και με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 27η αγωνιστική. «Ο κόσμος πρέπει να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο και από τη Δευτέρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να δούμε αν αυτά τα τέσσερα ματς θα μπορέσουν να μας δώσουν κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κόντης. Στρέφοντας το βλέμμα του στο μέλλον –αναμένεται να βρίσκεται στο επιτελείο του νέου προπονητή Πέδρο Μαρτίνς– ανέφερε:

«Γίνεται από νωρίς ο προγραμματισμός. Σε μία χρονιά που δεν είναι καλή θεωρητικά, η διοίκηση προσπαθεί να τρέξει υποθέσεις και καταστάσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα για του χρόνου και γίνεται ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει, ώστε να επανέλθει στα επίπεδα των προηγούμενων ετών». Αμφίβολη είναι η παρουσία του Παναγιώτη Ταχτσίδη στον αγώνα της Δευτέρας,  καθώς αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με πρόβλημα στο γόνατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή