Σούπερ Λίγκα: Ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών στον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λίγκα: Ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών στον Παναθηναϊκό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών λόγω των οφειλών στον Γενς Βέμερ (εκτός κι αν τακτοποιηθεί η οφειλή ως την Παρασκευή), ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει και νέους μπελάδες. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στους «πράσινους» ποινή αφαίρεσης συνολικά εννιά βαθμών, από τρεις για τις οφειλές σε Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, λόγω οφειλών απέναντί τους.

Οι ποινές θα εφαρμοστούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την κοινοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης, εκτός-φυσικά-αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές.

Αναλυτικά το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή