Στέψη Μάντσεστερ Σίτι, Παρί και Αϊντχόφεν

Στέψη Μάντσεστερ Σίτι, Παρί και Αϊντχόφεν

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την Μπάγερν Μονάχου που προηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Αϊντχόφεν κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα στις χώρες τους, ενώ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους περιμένουν απλώς την τυπική επιβεβαίωση.

Ως απολύτως δίκαιη χαιρετίστηκε η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από τη Σίτι, η τρίτη τα επτά τελευταία χρόνια, που δεν είχε όμως το δράμα των δυο προηγούμενων καθώς επιβεβαιώθηκε με την ήττα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Μπρομ με 1-0.

Αντιθέτως, η στέψη της Παρί δεν θα μπορούσε να είναι πιο εμφατική με το συντριπτικό 7-1 επί της τέως πρωταθλήτριας Μονακό, και μάλιστα χωρίς τους Μ’μπαπέ και Νεϊμάρ. Η Μονακό ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στους Μονεγάσκους οπαδούς τα χρήματα που πλήρωσαν για να πάνε στο Παρκ ντε Πρενς.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει αήττητη στο ισπανικό πρωτάθλημα νικώντας 2-1 τη Βαλένθια, μένοντας 11 βαθμούς μπροστά από την Ατλέτικο, ενώ στην Ιταλία η Νάπολι έχασε δύο ακόμη βαθμούς, μένοντας έξι πίσω από τη Γιουβέντους λόγω του 0-0 στην έδρα της Μίλαν. Την Κυριακή η Γιούβε περιμένει τους «Παρτενοπέι» στο Τορίνο.

Στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν καθάρισε με 3-0 τον Αγιαξ, που τέλειωσε το ντέρμπι με εννιά παίκτες και πήρε διαφορά 10 βαθμούς τρεις αγώνες πριν από το τέλος.

Αντιθέτως, στην Πορτογαλία η κορυφή άλλαξε ιδιοκτήτη, με γκολ της Πόρτο στο 90ό λεπτό στην έδρα της Μπενφίκα (0-1), που έφερε τους «δράκους» δύο βαθμούς πάνω από τους «αετούς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή