Η δεύτερη θέση περνάει και από τη Ριζούπολη

Η δεύτερη θέση περνάει και από τη Ριζούπολη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιδιώξει να πορευθεί ο Ολυμπιακός στον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες που έχουν απομείνει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα. Ο Σισέ εξέτισε την ποινή του και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Υπενθυμίζεται πως κόντρα στον ΑΟΚ ο Χρήστος Κόντης είχε χρησιμοποιήσει τους Νικολάου και Ενγκελς στο κέντρο της άμυνας.

Αντιθέτως, ο Φελίπε Πάρντο αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στην αποστολή της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης των «Πειραιωτών». Ο Μάριο Βρουσάι, που κόντρα στον ΑΟΚ έπαιξε ως αλλαγή συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με ένα γκολ, αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Απόλλωνα.

Την ίδια ώρα ο Κέβιν Μιραλάς δεν κρύβει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και στην επόμενη περίοδο. Ο δανεισμός του από την Εβερτον ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου και αυτομάτως θα ανοίξει ένας κύκλος διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες για την παραμονή του Βέλγου στην ομάδα του Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή