Τέλος εποχής στην Άρσεναλ: Φεύγει ο Βενγκέρ

Τέλος εποχής στην Άρσεναλ: Φεύγει ο Βενγκέρ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε πως θα βάλει τέλος στην 22χρονη παρουσία του στον πάγκο των «κανονιέρηδων» στο τέλος της σεζόν. 

«Μετά από προσεκτική σκέψη και αλλεπάλληλες συζητήσεις με την ομάδα, αισθάνομαι ότι είναι η στιγμή να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν. Είμαι ευγνώμων που είχα το προνόμιο να υπηρετήσω αυτό το κλαμπ για τόσα αξιομνημόνευτα χρόνια.

Διαχειρίστηκα την ομάδα με απόλυτη δέσμευση και ακεραιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό, τους παίκτες, τους διευθυντές αλλά και τους οπαδούς που κάνουν αυτή την ομάδα τόσο ιδιαίτερη. Ενθαρρύνω τους οπαδούς να στηρίξουν την ομάδα για τερματίσει ψηλά και να σέβονται της αξίες της ομάδας. Αγάπη και αφοσίωση στην ομάδα για πάντα», είπε ο Γάλλος τεχνικός.

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

«Ο Αρσέν (Βενγκέρ) θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και θα προχωρήσουμε στην πρόσληψη του νέου προπονητή το συντομότερο δυνατό. Ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλο σχόλιο σε ότι αφορά τον προπονητή μέχρι να γίνει η πρόσληψη».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή