Βόλεϊ: Πανηγυρισμοί και… παράπονα

Βόλεϊ: Πανηγυρισμοί και… παράπονα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου ακόμη… νωπούς, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ από αύριο θα επικεντρωθεί στον δεύτερο στόχο της, δηλαδή τη διεκδίκηση και του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης επικράτησε του «συντοπίτη» του Ηρακλή με 3-0, ενώ στον ημιτελικό είχε υπερισχύσει του Ολυμπιακού με 3-2.

Για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αυτό ήταν το δεύτερο Κύπελλο Ελλάδος, ύστερα από αυτό του 2015.

«Τρία χρόνια ήταν πολλά για τον ΠΑΟΚ να μην έχει κατακτήσει κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που κατέκτησα άλλο ένα κύπελλο στην Ελλάδα. Ελπίζω να το διασκέδασαν και οι παίκτες και η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Χαίρομαι που η επιμονή μας στο να ακολουθήσουμε συγκεκριμένο δρόμο και συγκεκριμένη τακτική έναντι των αντιπάλων μας στέφθηκε με επιτυχία», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Ντανιέλε Ρίτσι, ο οποίος, όπως είπε, ήρθε στη χώρα μας για να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει στηριχθεί πολύ σε Ελληνες παίκτες. «Μας πιάνει και εμάς το παράπονο όταν βλέπουμε να δίνουν βάση σε ακριβούς ξένους, ενώ οι Ελληνες αθλητές έχουν μεγάλες δυνατότητες και κυρίως μεγάλη καρδιά. Πήραμε την κούπα ως ομάδα και αποδείξαμε πως μπορούμε να επαναλάβουμε το ίδιο επιτυχημένο φινάλε και στο πρωτάθλημα», τόνισε ο κεντρικός Γιάννης Τακουρίδης.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου (17.00) και ο Ολυμπιακός την Κηφισιά (19.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή