Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Πρωταγωνιστής ο Γιουλ πριν από το τζάμπολ

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Πρωταγωνιστής ο Γιουλ πριν από το τζάμπολ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αρνητικά, εκτός έδρας αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας αποτελούν επιπρόσθετη πρόκληση για τους «πράσινους» να διαψεύσουν στην πιο κατάλληλη στιγμή των πλέι οφ και στην έδρα της Ρεάλ ότι μπορούν να νικήσουν στον σημερινό (19.45) τρίτο προημιτελικό και να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανταποκριθεί στην ενίσχυση που θα έχει η Ρεάλ, από την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ, ύστερα από 8 μήνες, με «άγνωστο» ποσοστό ετοιμότητας. «Προφανώς, είμαστε ικανοποιημένοι που επιστρέφει ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης. Είμαστε έτοιμοι όμως να τον αντιμετωπίσουμε», ήταν η απάντηση του Τσάβι Πασκουάλ στη σχετική ερώτηση, ενώ δεν πρόκειται να επικεντρώσει την αμυντική προσοχή της ομάδας του στον Γιουλ. «Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα και να μην έχουμε κενό διάστημα. Μας λείπει ένα στοιχείο εμπειρίας το οποίο μας είχε στοιχίσει στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά δεν σκεφτόμαστε τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά τι θα κάνουμε στο παρόν».

Η χρονική διαχείριση του Γιουλ βοηθά τα σχέδια του τεχνικού της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο: «Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν θα τον χρησιμοποιούσαμε. Η συμμετοχή του είναι περίπλοκη, γιατί όταν έπαιζε 30 και πλέον λεπτά και τον κρατούσα για λίγο στον πάγκο, δεν ήταν χαρούμενος. Θα είναι όμως και το πρώτο του παιχνίδι μετά οκτώ μήνες. Πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα, κάτι το οποίο γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν συμφωνώ με τον Πασκουάλ για κάποιες δηλώσεις που έκανε για τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα».

• Νέο πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ επέβαλε η Ευρωλίγκα στον Δ. Γιαννακόπουλο για τη δήλωση που είχε κάνει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (2/3) για τον διαιτητή Νταβόρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή